Op zondag 26 mei 2024 gaat de derde editie van de Classic Tour Oldtimerrit door op het Marktplein.

Wie zich inschrijft kan deelnemen aan het ontbijtbuffet vanaf 9.30 uur, ontvangt 5 drankbonnen en een exclusieve rallyplaat.

Vanaf 10.30 uur kunnen oldtimers via een vrije start beginnen aan de tour door de Vlaamse Ardennen.

Om 16.30 uur verwachten we de eerste oldtimers terug op het Marktplein. Aansluitend is er een statisch treffen met optredens, springkastelen en kinderanimatie.

 

Opgelet: er schreven zich reeds 120 deelnemers in. De oldtimerrit is daarmee volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Er zal een factuur opgestuurd worden van €25 per deelnemer.

Afstand van verhaal

Beste liefhebber

Je neemt deel aan een toeristische rondrit. Door deel te nemen aan dit evenement verklaart elke deelnemer onder eigen verantwoordelijkheid deel te nemen aan deze organisatie.

Door deel te nemen aan deze organisatie doet de deelnemer geheel afstand van verhaal tegen de organisatoren, de eigenaars of uitbaters van de verschillende locaties, de andere deelnemers en de helpers en vrijwilligers die deelnemen aan de organisatie. Je verbindt je in alle omstandigheden te houden aan de wettelijke bepalingen die van kracht zijn in België, betreffende o.a. de verzekering, het rijbewijs, de technische controle van het voertuig en de wegcode.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je voertuig en voor eventuele schade voor, tijdens en na het evenement dat je veroorzaakt.

Pin It on Pinterest