De gemeentelijke sportraad en sportdienst richt voor de 7de maal een sportgala in, dit op vrijdag 1 december 2023 vanaf 19u30 in de gemeentelijke sporthal ‘de Rijdt’.
De bedoeling van dit sportgala is de gemeentelijke sportlaureaten gepast te huldigen op basis van de eerder behaalde en bijzondere sportprestaties.
De behaalde sportprestaties die in aanmerking zullen komen zijn deze die behaald zijn tussen 1 september 2021 en 1 september 2023.
Deze avond wordt naast de bekendmaking van de laureaten opgeluisterd met tal van spectaculaire en adembenemende acts en afgesloten met en feestelijk hapje en drankje.

Volgende categorieën komen in aanmerking voor huldiging: sportverdienste/sportvrijwilliger, G-sporter, sportbelofte jongens en meisjes (-18 jaar), sportploeg competitief jeugd jongens en meisjes (-18 jaar), sportploeg competitief volwassenen heren en dames (+18 jaar), sportman/sportvrouw competitief (individueel + 18 jaar), sportsenior (55+ jaar) en de recreatieve sportbeoefenaar (man/vrouw/jeugd/ploeg).

Kandidaturen kunnen persoonlijk worden ingediend tot uiterlijk 30 september 2023 aan het loket van de sportdienst (gemeentelijke sporthal ‘de Rijdt’).

De winnende kandidaten zullen uiteindelijk worden gekozen door een deskundig samengestelde jury.
De aanvraagformulieren en de bijhorende reglementering zijn beschikbaar op de sportdienst en te raadplegen op de gemeentelijke website.

Pin It on Pinterest