Zwembad Poseidon


Zwemlessen & Aquagym

 

Zwemlessen:

Op regelmatige tijdstippen worden er in zwembad Poseidon zwemlessen georganiseerd.
Kinderen kunnen er onder deskundige begeleiding leren zwemmen.
Alle datums en praktische informatie van de lessenreeks 'voorjaar 2020' vind je hier.

Uw kind(eren) inschrijven?
Inschrijven van nieuwe kinderen kan enkel door hen te registreren op de wachtlijst. Wanneer uw kind kan deelnemen wordt u op de hoogte gebracht en ontvangt u een mail met de betalingsinstructie.
Aanvullen van de lessenreeksen gebeurt via chronologische volgorde van registratie op de wachtlijst. 

TIP:  Zet uw kind(eren) op alle wachtlijsten waar hij/zij aan zou kunnen deelnemen. Zo is de kans groter dat hij/zij kan deelnemen.

Bij elke reeks hoort een bepaald instapniveau:
watergewenning: minimum 4 jaar oud
Leren zwemmen 1: 3 seconden volledig gestrekt kunnen drijven met het hoofd onder water, uitblazen onder water en rechtstaan zonder de kant vast te nemen in het ondiepe gedeelte van het groot bad.
Leren zwemmen 2: 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen

INSCHRIJVEN DOE JE DOOR HIER TE KLIKKEN (daarna doorklikken op 'online inschrijven')
De infobrochure van de zwemlessen vindt u door hier te klikken.

Start to crawl / Techniekverbetering Crawl:

Kan je al een zwemslag, maar geen crawl? Is je techniek niet goed genoeg? Wil je je crawl perfectioneren? Wil je onuitputtelijk doorgaan en misschien wedstrijden zoals triatlon meedoen? Wij helpen je jouw conditie te verbeteren en jouw techniek helemaal op punt te stellen.

INSCHRIJVEN DOE JE VANAF 11 JANUARI OM 9U DOOR HIER TE KLIKKEN

Aquagym:

Voor de lessenreeks voorjaar 2020 kan je online inschrijven vanaf zaterdag 18 januari om 9 uur ‘s morgens.

De infobrochure van de lessen Aquagym vind je door hier te klikken.
INSCHRIJVEN DOE JE DOOR HIER TE KLIKKEN

Handleiding online inschrijven: 

Handleiding nieuw inschrijvingsprogramma e2e (REGISTREREN)

Stap 1: op het eerste scherm (WELKOM) zal de ticketkoper zich eerst REGISTREREN
Opgelet: in het geval dat het over een inschrijving van kinderen gaat moet de ouder – die zijn/haar kind(eren) fiscaal ten laste heeft – zich eerst dienen te registreren.

Stap 2: op het volgende scherm (REGISTREREN) ga je naar “Ik wil mijn gezinsleden inschrijven voor activiteiten. Hiervoor moet je je familie registreren.” Klik hier om je familie te registreren.

Stap 3: op het volgende scherm (REGISTRATIE FAMILIE) dient u alle gegevens van het hoofdcontact (= fiscaal verantwoordelijke) in te vullen. Gelieve hierbij alle gegevens correct in te vullen en het gebruiken van hoofdletters waar nodig. Alle blauwe vakken moeten verplicht ingevuld worden (Telefoon = gsmnummer).

Stap 4: op het scherm daarna ga je je logingegevens aanmaken: maak je login-gegevens aan.
Als loginnaam is het makkelijk om de initialen van je naam te nemen. Indien je later je login-gegevens niet meer weet, heb je op de homepagina een link die jou kan verder helpen. Oké? Klik op volgende.

Stap 5: Hierna krijg je een overzicht van alle gegevens die je hebt ingevuld. Indien er nog een fout in staat kan je via de terug-knop de aanpassingen nog uitvoeren. Oké? Klik op volgende.
Je ontvangt nu in je mailbox een bevestigingsmail. Via deze link moet je jouw account nog activeren.

Stap 6: Nadat je op de link in de bevestigingsmail geklikt hebt kom je automatisch terug op de website en krijg je de vraag om in te loggen. Vul je gekozen gegevens in en druk op ‘Aanmelden’.

Stap 7: Je komt in een nieuwe homepagina terecht waar bovenaan verschillende functies ter beschikking komen. Ga naar “Mijn profiel” om je gezinsleden (= kinderen of partner) toe te voegen en zo jouw profiel te vervolledigen.

Stap 8: Klik op het tabblad “Gezinsleden” en druk op de groene knop “gezinslid toevoegen”.
Vul het rijksregisternummer in van de persoon (je partner, je kind, je pluskind, …) dat je wil registreren en druk op volgende.

Stap 9: Vul alle gegevens correct in. Opgelet! Indien je kind op een ander adres gedomicilieerd staat, moet je bij adresgegevens de optie “Persoonlijk adres” aan te klikken.
Hierbij krijg je nieuwe invulvelden om het juiste domicilieadres in te vullen.
Druk nadat je alle gegevens hebt ingevuld op opslaan.

Stap 10: Wanneer je jouw kind registreert, moetje verplicht het tabblad “Medische fiche” invullen om jouw registratie te kunnen voltooien. Probeer dit zo volledig mogelijk in te vullen, dat de betrokken diensten alle nodige informatie bezitten. In een ander tabblad kan je eventueel nog de huisarts invullen, zo kan men in geval van nood direct handelen.

Stap 11: Klik op “opslaan”. Daarna kan je door bovenaan op jouw naam te klikken terugkeren naar het beginscherm om eventueel jouw andere kinderen toe te voegen. Nadat je al jouw gezinsleden hebt aangemaakt, kan je bij het tabblad “Gezinsprofiel” het juiste overzicht zien.

Stap 12: Bovenaan heb je nog een extra veld “Contactpersonen”. Dit veld kan je gebruiken om familieleden en contactpersonen in nood toe te voegen, zodat men alle nodige nummers heeft in een noodsituatie.

 

Medewerkers

  Zwembadbeheerder/promotor

Van der Schueren Nicky

  Administratie

De Temmerman Patricia
Tortelboom Suzy

  Redders

De Cock Pedro
De Prez Stijn
Thomas Robin
Van Caenegem Dirk
Van Oudenhove Maarten

  Schoonmaak

Baguet Martine
Schietecatte Rita
Van de Vijver Myriam
Goeminne Lesley

Contact

Gemeentelijke zwembad Poseidon

Geraardbergsestraat 31
9660 Brakel

055 42 46 48
zwembad@brakel.be

Zwembad Poseidon

Geraardbergsestraat 31
9660 Brakel

Ik woon in Brakel Sport Zwembad Poseidon