Speelpleinwerking

Deze zomer organiseren wij samen met JH Alfa de speelpleinwerking in Brakel. Heb jij zin in een zomer vol dolle pret? Dan ben jij een geboren speelpleiner en ontvangen wij jou graag met open armen deze zomer. Samen met een enthousiaste groep animatoren beleef je vast allerlei avonturen.

Voor wie

Alle kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar zijn van harte welkom op het speelplein.

Wanneer

Het speelplein gaat door van 18 tot 29 juli 2022 (uitgezonderd 21 juli) en van 16 tot 26 augustus

Waar

Het speelplein zal doorgaan in de basisschool Klavertje Vier, Steenweg 93 –  9660 Brakel.

Tarief

  • Tarief voor een volledige dag: 5 euro
  • Tarief voor een halve dag: 3 euro

Financiële tussenkomst

Voor wie het financieel niet gemakkelijk heeft om rond te komen kan een aanvraag indienen bij het OCMW om een tussenkomst te verkrijgen.Aan de hand van een financieel onderzoek zal dan gekeken worden of een tussenkomst kan worden toegekend. Meestal is dit een tussenkomst van 50 %.Er zal gevraagd worden dat jullie de factuur eerst betalen en wanneer jullie de factuur (+ betalingsbewijs) binnen de 30 dagen aan ons bezorgen, kan er overgegaan worden tot terugbetaling. Kom zeker langs als jullie denken hier recht op te maken.(reglementen zie bij bekendmakingen)

Meer info: klik hier
Inschrijven kan vanaf maandag 2 mei om 9 u:

Pin It on Pinterest