Dienst Zwembad:

Technisch medewerker redder (contractueel, bepaalde duur, niveau C1-C3)

Doel van de functie

Meewerken aan de uitbouw en optimale werking van het zwembad. Verantwoordelijk voor de veiligheid van de zwembadgebruikers.

Resultaatsgebieden

  • Reddingsdienst van het zwembad en het houden van toezicht.

 Verruimende bepaling:

Het verrichten van ondersteunende taken aan collega’s van andere gemeentelijke diensten op vraag van de algemeen directeur.

 Opmerking:

Het is de bedoeling om:

  • via de beschrijving van de functie-inhoud een beeld te vormen van de functie
  • de belangrijkste taken aan te halen

Deze opsomming heeft dus geenszins de intentie om volledig te zijn. De functie kan dus ook taken omvatten opgedragen door de algemeen directeur en die niet in deze lijst zijn opgesomd.

Wat verwachten we van jou? Een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs , in het bezit zijn van het brevet van redder en een rijbewijs B

Wat mag jij verwachten? Verloning: bruto aanvangsloon op jaarbasis met 1 jaar ervaring: 26.143,56 euro (geïndexeerd). *

*Naast een stabiele tewerkstelling ontvang je als medewerker van de gemeente Brakel ook tal van extralegale voordelen: maaltijdcheques aan 7,80 euro (eigen bijdrage 1,09 euro), ecocheques (200 euro per gewerkt jaar), fietsvergoeding aan 0,25 euro per km, hospitalisatieverzekering (na 1 jaar dienst), glijdende werktijdregeling, opleidingsmogelijkheden, 33 dagen vakantie op jaarbasis.

* Beroepservaring in de privésector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen als die relevant is voor de uitoefening van de functie.

!!! INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET DINSDAG 17 mei 2022 !!!

U kan solliciteren door uw kandidatuur (begeleidende brief + CV en identiteitskaart) per post over te maken aan het College van burgemeester en schepenen, Marktplein 1, 9660 Brakel of per mail: tamara.verspeeten@brakel.be

Meer info via tamara.verspeeten@brakel.be of 055/43.17.54

 

Pin It on Pinterest