Sportgala Brakel vrijdag 3 december 2021 : oproep tot kandidaten !

 

De gemeentelijke sportraad en sportdienst richt voor de 6de maal een sportgala in, dit op vrijdag 3 december 2021 in de gemeentelijke sporthal ‘de Rijdt’. De bedoeling van dit sportgala is de gemeentelijke sportlaureaten gepast te huldigen op basis van de eerder behaalde en bijzondere sportprestaties.

De vorige editie van december 2020 werd geannuleerd wegens de gekende coronaproblematiek en zelfs een nieuwe richtdatum begin maart 2021 werd niet ingewilligd door de gekende problematiek.

 

Gezien de huidige positieve evolutie zijn wij ervan overtuigd dat wij op 3 december dit jaar een sportgala als ‘vanouds’ zullen kunnen organiseren. Alle genomineerden van 2020 zullen dan ook uitgenodigd worden op deze editie.

 

Ook al werd de sportsector de voorbije maanden sterk aan banden gelegd door de Covid-19- pandemie, toch doen wij een warme oproep voor het indienen van kandidaturen (sportprestaties behaald tussen 1 september 2020 en 1 september 2021).

 

Volgende categorieën komen in aanmerking voor huldiging: sportverdienste/sportvrijwilliger, G-sporter, sportbelofte (jongere -18 jaar), sportploeg competitie jeugd (-18 jaar), sportploeg competitie (+18 jaar), sportman/sportvrouw competitief (individueel + 18 jaar), sportsenior (55+ jaar) en de recreatieve sportbeoefenaar (man/vrouw/jeugd/ploeg).

 

Kandidaturen kunnen persoonlijk worden ingediend vanaf 1 juli tot uiterlijk 11 september 2021 aan het loket van de sportdienst (sporthal ‘de Rijdt’).

 

De aanvraagformulieren en de bijhorende reglementering zullen tevens beschikbaar zijn op de sportdienst en te raadplegen zijn op de gemeentelijke website.

Kandidatuur

Reglement 

 

Voor meer informatie: wim.dewael@brakel.be – tel : 055-42 31 98.

Pin It on Pinterest