Ga op safari in je eigen tuin.

Geniet je van het gefluit van de vogels en het gezoem van de bijtjes? En wil jij met jouw tuin bijdragen aan een natuurvriendelijker Brakel? Dan is het hoog tijd voor een tuinsafari!

Dit najaar start hier in Brakel een pilootversie van het gloednieuwe Vlaamse Tuinrangers project. Met als doel om Brakel biodiverser en klimaat-robuuster te maken. Een speciaal opgeleide Tuinranger komt bij je langs voor een leerrijke en toffe safari in je eigen tuin, en gaat samen met jou en je eventuele (klein)kinderen op zoek naar de fascinerende  ‘wildlife’ die er kruipt, fladdert en bloeit in jouw tuin. Tegelijk krijg je advies op maat om je tuin met een paar ingrepen natuurvriendelijker te maken. Zo kan je direct aan de slag voor een tuin die bruist van het leven en beter bestand is tegen droogte en hitte.

Het team van Tuinrangers Brakel staat te popelen om langs te komen. Benieuwd? Geef je dan hier op voor een tuinsafari!

Ongecategoriseerd Tuinrangers Brakel