Fluvius, of zijn onderaannemers, zullen doorheen januari en februari 2021 de oude armaturen van de openbare verlichting vervangen in vier omgevingen:

  • Valkenbergstraat
  • Kanakkendries
  • Brakelbosstraat
  • Hemelrijk

De werken gebeuren onder voorbehoud van: weersomstandigheden, corona-maatregelen en de tijdige levering van de armaturen. Tegen eind 2023 wil Brakel alle armaturen van de openbare verlichting vervangen hebben door LED-armaturen.

Een goede verlichting van straten en pleinen verhoogt het comfort en de veiligheid van inwoners en bezoekers. Fluvius ondersteunt onze gemeente actief om haar verlichtingsparken doelgerichter, energiezuiniger en duurzamer te maken.

Meer info over het plaatsen van de ledverlichting is terug te vinden in het omgevingsplan of op de website van Fluvius.

Ongecategoriseerd Verledding openbare verlichting