“MUZIEK BIJ U THUIS OP ONGEWONE INSTRUMENTEN”.

Er wordt via e-mail een lespakket opgestuurd met interessante informatie over te beluisteren muziek. :

Je zal ook 3 demonstraties op ongewone instrumenten ontvangen (Piccolo, Zaag en Mandoline) die je met “WeTransfer” van het internet haalt. We onderzoeken tevens  hoe contact (email, praatbox of fysieke samenkomst) met de lesgever te realiseren voor vraag en antwoord of bijkomende uitleg.

De inhoud van de lessen is zo opgesteld dat zowel hedendaagse als klassieke muziek aan bod komt. Het bindingsmiddel zijn die ongewone instrumenten: Piccolo trompet, Zingende zaag  (!?) en Mandoline.

Je hoeft dus helemaal geen schrik te hebben om in te schrijven want het wordt boeiend. Voorkennis van klassieke muziek is niet nodig. We zijn er ons echter wel van bewust,  dat de  informatica een drempel is voor sommige van onze senioren, waarvoor onze verontschuldigingen.

De muziek ontvang je in de weken van 16, 30 november en 14 december. Je hebt dus telkens 14 dagen tijd om de muziek één of meerder malen te beluisteren vooraleer je een volgende pakket ontvangt. Er is dus geen haast bij.

Klik hier voor de flyer

Ongecategoriseerd Muziek bij u thuis op ongewone instrumenten