Beste inwoner,
Door de tijdelijke sluiting van het recyclagepark, kunt u daar voorlopig niet meer terecht met luierafvalzakken. Daarom kunt u bij de volgende ophaling van huisvuil luierafvalzakken aanbieden naast de diftarcontainer. De luierafvalzakken worden meegenomen maar niet gewogen, aangezien u eerder al een retributie betaalde bij de aankoop van de zakken. Zorg er dus wel voor dat u de juiste zakken gebruikt, andere zakken worden niet meegenomen. U mag maximum 3 volle zakken aanbieden.
Is de periode tot de volgende inzameling van huisvuil te lang om te overbruggen, dan kunt u ook gebruik maken van de aparte inzamelronde van luierafval die volgende week donderdag zal georganiseerd worden. Wenst u hiervan gebruik te maken, dan dient u dit vooraf aan te vragen op het nummer 0800 90 270 of 055 30 27 13. Na aanvraag worden de luierzakken op de voorziene dag aan huis opgehaald. Ook hier mag u maximum 3 zakken van het juiste type aanbieden. Om onze diensten in deze moeilijke periode niet te overbelasten, vragen wij u hiervan enkel gebruik te maken indien het niet mogelijk is om te wachten tot de volgende ophaling van huisvuil.

Ongecategoriseerd Luierophaling