Op vraag van enkele verenigingen boog de gemeenteraad zich over het reglement voor het gebruik van gemeentelijke lokalen en materialen. De verenigingen wensten de periode om een aanvraag voor het gebruik van een gemeentelijk lokaal te kunnen verlengen. Zo kan men sneller het programma voor het volgende jaar samenstellen en locaties vastleggen.

Tijdens de samenkomst op 30 september 2019 heeft de gemeenteraad hierover beslist en heeft men het reglement aangepast: vanaf 1 augustus kunnen aanvragen gebeuren voor de periode van 1 januari tot en met 31 december van het daaropvolgende kalenderjaar.

Concreet kan men dus vanaf volgend jaar op 1 augustus 2020 een lokaal reserveren voor het volledige daaropvolgende jaar 2021.

Het volledige reglement kan je hier terugvinden: klik hier.

nieuws Nieuwe regeling aanvraag gemeentelijke lokalen