Maak je warm voor de kerstmarkt!

Verwacht je aan tientallen kraampjes vol lekkernijen en warme drankjes, opgezet door lokale handelaars en verenigingen,en vooral: heel veel sfeer!

De kerstmarkt zal terug plaatshebben op het Marktplein, na enkele keren op parking Tirse gestaan te hebben wegens de vernieuwing van de dorpskern van Nederbrakel. Door het grote succes is de kerstmarkt uit zijn voegen gebarsten en zullen de tentjes ook opgesteld worden in de Hoog- en Neerstraat (zoals de wekelijkse markt op woensdag). Hierdoor werd gekozen om de kerstmarkt op zondag te laten doorgaan, reeds startend in de namiddag. Zo blijven de zelfstandigen in de dorpskern tijdens de levensbelangrijke maand december een volledige zaterdag bereikbaar. Ze kunnen zo ook deelnemen aan de kerstmarkt en de bezoekers kunnen vlot parkeren op de Tirse. Er zal ook kinderanimatie voorzien worden in de namiddag en misschien komt de kerstman wel langs… Op het podium kan je ook allerlei leuks verwachten.

Tussen 14 en 20 uur op zondag 22 december 2019. 

Meer informatie via gary.denooze@brakel.be of 055 43 17 63. 

Evenementen Kerstmarkt
Zondag 22 december 2019