Maak je warm voor de kerstmarkt!

Verwacht je aan tientallen kraampjes vol lekkernijen en warme drankjes, opgezet door lokale handelaars en verenigingen,en vooral: heel veel sfeer!

Ben je handelaar of vereniging en wens je graag mee te doen met de kerstmarkt? Klik hier om je in te schrijven! Het gemeentebestuur voorziet de tentjes en doet de logistiek. De informatiebundel met alle praktische afspraken en inlichtingen kan je hier binnenkort downloaden. Als vereniging dien je het volgende formulier in te vullen en zo snel mogelijk terugbezorgen aan ons: klik hier om dit document te downloaden. Stuur het ingevuld door naar gary.denooze@brakel.be of breng het binnen in het toeristisch infokantoor (openingsuren en adres vind je hier).

De kerstmarkt zal terug plaatshebben op het Marktplein, na enkele keren op parking Tirse gestaan te hebben wegens de vernieuwing van de dorpskern van Nederbrakel. Door het grote succes is de kerstmarkt uit zijn voegen gebarsten en zullen de tentjes ook opgesteld worden in de Hoog- en Neerstraat (zoals de wekelijkse markt op woensdag). Hierdoor werd gekozen om de kerstmarkt op zondag te laten doorgaan, reeds¬†startend in de namiddag (de juiste uren worden nog meegedeeld). Zo blijven de zelfstandigen in de dorpskern tijdens de levensbelangrijke maand december een volledige zaterdag bereikbaar. Ze kunnen zo ook deelnemen aan de kerstmarkt en de bezoekers kunnen vlot parkeren op de Tirse. Er zal ook kinderanimatie voorzien worden in de namiddag en misschien komt de kerstman wel langs… Op het podium kan je ook allerlei leuks verwachten. ¬†

Evenementen Kerstmarkt
Zondag 22 december 2019