Via onze website is het mogelijk om op een veel snellere manier officiële documenten te verkrijgen. Denk aan allerlei attesten en uittreksels zoals samenstelling gezin, leven, woonst, goede zeden en gedrag…

Voortaan kan je deze documenten aanvragen van thuis uit, via het thuisloket op onze website. In het deel burgerzaken staan alle attesten en uittreksels opgelijst. Doorklikken brengt je naar een externe website waarvoor je dient in te loggen met je identiteitskaart en pincode (hiervoor heb je een kaartlezer nodig) of met de It’s me-app (deze kan je downloaden via de App Store of Google Play).

Je vraagt het attest of uittreksel aan en nog geen vijf minuten later belandt het reeds in je mailbox. Een enorme tijdsbesparing voor de burger.

Dit is de link: https://www.brakel.be/thuisloket/burgerzaken/

nieuws Documenten sneller beschikbaar via het thuisloket