Op donderdag 4 oktober voerde de gemeente Brakel een test uit van BE-Alert. Iedereen die ingeschreven is, kreeg een bericht met de volgende boodschap:

“Bedankt dat u inschreef op BE-Alert! Hiermee kunnen we u gemakkelijk en snel op de hoogte houden indien er zich een noodsituatie zou voordoen. Om van BE-Alert helemaal een succes te maken, zou elke inwoner van Brakel zich moeten inschrijven via http://www.be-alert.be/nl. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe beter. Helpt u mee BE-Alert bekend te maken bij familie, buren en vrienden? Hartelijk dank! Vanwege het gemeentebestuur van Brakel.”

Het gemeentebestuur wil hiermee het aantal inschrijvingen drastisch verhogen. Hoe meer burgers in onze gemeente zijn ingeschreven, hoe beter het systeem immers kan werken tijdens een echte noodsituatie.

Brengt u ook uw familie, vrienden, buren en kennissen op de hoogte van BE-Alert? Alvast bedankt!
Nog niet ingeschreven? Dat kan makkelijk en snel via deze link: http://www.be-alert.be/nl.

nieuws BE-Alert